میزان مطالعه این مطلب

در رابطه با این مطلب

تقویت آنتن تلویزیون با فویل آلومینیومی

تقویت آنتن تلویزیون با فویل آلومینیومی | روش‌ های تقویت آنتن تلویزیون

مشاهده خطوط روی تصویر پخش شده از تلویزیون، پرش تصویر و مسائلی از این دست نشان دهنده ضعیف بودن سیگنال دریافتی تلویزیون است. اگر شما هم با این مشکلات مواجه شده‌اید، بهتر است راهکارهای ساده و کاربردی را که در ادامه بیان می‌کنیم، برای تقویت آنتن تلویزیون خود به کار ببرید.

جدول خلاصه تقویت آنتن تلویزیون با فویل آلومینیومی :

برای تقویت سیگنال تلویزیون چه کنیم؟

برای اینکه بتوانید سیگنال‌های قوی داشه باشید، در درجه اول باید به کیفیت اتصالات و سالم بودن آن‌ها دقت کنید. اگر این موارد مشکلی نداشتند، لازم است به سراغ یافتن بهترین تقویت کننده آنتن تلویزیون یا روش‌های دیگری بروید که در ادامه این بخش درباره آن‌ها صحبت خواهیم کرد.

1- تقویت آنتن تلویزیون با فویل آلومینیومی

پیش از هر چیز باید بگوییم که تقویت آنتن تلویزیون با فویل آلومینیومی چندان روش مناسبی نیست. در گذشته با استفاده از این روش اثر رفلکس ایجاد می‌کردند و میزان سیگنال‌های دریافتی را افزایش می‌دادند، اما باید بدانید که این کار ضمن افزایش سیگنال‌‌های دریافتی بعضی کانال‌ها، ممکن است در دریافت سیگنال کانال‌های دیگر تداخل ایجاد کند.

بنابراین امروزه با روی کار آمدن آنتن‌های دیجیتالی، دیگر تقویت آنتن تلویزیون با فویل آلومینیومی چندان روش کاربردی نیست و کمکی نیز به افزایش کیفیت تصاویر نخواهد کرد.

1- تقویت آنتن تلویزیون با فویل آلومینیومی

2- قرار دادن آنتن تلویزیون در محل مناسب

اولین کاری که باید برای افزایش کیفیت سیگنال‌های دریافتی انجام دهید، انتخاب یک محل مناسب برای نصب آنتن تلویزیون است. جالب است بدانید امواج صوتی و تصویری به صورت مستقیم حرکت می‌کنند و در صورت وجود مانع بر سر راهشان، کیفیت سیگنال کاهش خواهد یافت.

بنابراین توصیه می‌شود آنتن تلویزیون را در ارتفاع مناسبی نصب نمایید و توجه داشته باشد که وجود هر گونه مانعی بین آنتن و مرکز انتشار سیگنال، مانند ساختمان‌ها و دیوارها، موجب تضعیف سیگنال‌ها خواهد شد. از این رو بهترین محل برای نصب آنتن تلویزیون، پشت بام یا بالکن است و در صورت عدم دسترسی به این موارد بهتر است آنتن را در نزدیکی پنجره قرار دهید.

به طور کلی طبق توصیه کارشناسان لازم است آنتن با فاصله حداقل 10 تا 20 متر از سطح زمین نصب شود.

قرار دادن آنتن تلویزیون در محل مناسب

3- انتخاب آنتن مناسب

آنتن تلویزیون را باید متناسب با محل زندگی خود به صورت هوایی را رومیزی انتخاب کنید. البته معمولاً آنتن‌های هوایی تصاویر باکیفیت‌تری را ارائه می‌دهند و دلیل آن نیز دریافت سیگنال‌ها به صورت مستقیم و بدون مانع از پشت بام است.

از سوی دیگر در برخی مناطق بهتر است از آنتن رومیزی استفاده شود؛ چرا که این محصولات با داشتن ابعاد کوچک و قابلیت نصب آسان تصاویر نسبتاً قابل قبولی را از تلویزیون پخش می‌کنند. علاوه بر آن آنتن‌های رومیزی به راحتی قابل حمل هستند و می‌توانید در مکان‌های مختلفی از آن‌ها استفاده نمایید.

انتخاب آنتن مناسب

4- تنظیم کردن مجدد تیونر

همانطور که می‌دانید تیونرهای دیجیتال سیگنال‌های دریافتی را به یک قالب دیجیتال تبدیل می‌کنند تا تلویزیون بتواند آن‌ها را درک کند. برخی اوقات پخش کننذه‌های تصویر موجب تغییر در تصویر ابرداده‌ها می‌شوند که این امر باعث بروز اختلال در تنظیمات تصویر تلویزیون خواهد شد.

وظیفه تیونر، تقویت آنتن تلویزیون و ایجاد تصاویر قابل پخش است؛ اما ممکن است تنظیم کننده دیجیتال از داده‌های قدیمی استفاده کند و اطلاعات صحیح کانال را دریافت ننماید. بنابراین با تنظیم مجدد تیونر به روش زیر می‌توانید آنتن تلویزیون خود را تقویت کنید:

  1. جدا کردن کابل کواکسیال از تلویزیون
  2. اسکن کردن کانال‌های تلویزیون
  3. خاموش و جدا کردن جعبه تلویزیون
  4. اتصال مجدد تمامی موارد
  5. اسکن مجدد کانال‌ها
تنظیم کردن مجدد تیونر

5- افزایش ارتفاع آنتن تلویزیون

یکی دیگر از روش‌های تقویت آنتن تلویزیون، قرار دادن آن در ارتفاع بالاتر است؛ چرا که در ان صورت برج‌های انتقال، ارتباط بهتری با آنتن برقرار خواهند کرد. به طور کلی باید بگوییم که آنتن باید در نقطه‌ای قرار داشته باشد که هیچ مانعی جلوی آن قرار نگیرد و با افزایش ارتفاع می‌توانید این شرایط را فراهم کنید.

معمولاً بهترین ارتفاع برای نصب آنتن تلویزیون حدود 10 تا 20 متر از سطح زمین است و در صورت تضعیف سیگنال‌ها بهتر است آنتن را جابه‌جا کنید.

افزایش ارتفاع آنتن تلویزیون

6- کاهش طول کابل آنتن

جالب است بدانید کاهش طول کابل آنتن باعث افزایش کیفیت صدا و تصویر خواهد شد. در بسیاری از موارد بلند بودن طول این کابل عامل اصلی و اساسی ضعیف بودن سیگنال‌ها است؛ چرا که در این صورت قدرت سیگنال‌ها تا زمان رسیدن به تلویزیون تا حد زیادی کاهش می‌یابد.

6- کاهش طول کابل آنتن

7- قرار دادن آنتن در جهت مناسب

بهتر است آنتن را در جهتی قرار دهید که روبه‌روی دکل باشد و اگر دکل برای شما قابل مشاهده نبود می‌توانید از طریق dtv و fcc جهت مناسبی را برای تنظیم آنتن تلویزیون خود پیدا کنید.

7- قرار دادن آنتن در جهت مناسب

8- نصب آنتن کمکی

اگر با انجام تمامی موارد فوق به نتیجه‌ای نرسیدید می‌توانید از آنتن کمکی استفاده کنید تا مطمئن شوید که سیگنال‌ها از چندین دکل فرستنده تلویزیونی دریافت می‌شوند.

نصب آنتن کمکی

9- ساخت تقویت کننده آنتن تلویزیون

خرید تقویت کننده آنتن تلویزیون یا ساخت آن می‌تواند یکی از روش‌های کارآمد برای بهبود کیفیت تصاویر دریافتی شما شود. اگر با وجود به کار گرفتن تمامی روش‌هایی که در بخش قبل توضیح دادیم، باز هم به نتیجه نرسیدید می‌توانید از آموزش ساخت آنتن تلویزین با وسایل ساده که در ادامه توضیح می‌دهیم استفاده نمایید.

9- ساخت تقویت کننده آنتن تلویزیون

ساخت آنتن تلویزیون با فویل آلومینیومی

برای ساخت آنتن تلویزیون با فویل ابتدا یک تکه فویل را به صورت نواری بریده و سپس طبق ویدیوی زیر مراحل لازم را انجام دهید تا بتوانید تصاویر با کیفیتی را در صفحه تلویزیون مشاهده نمایید.

ویدئو تقویت آنتن تلویزیون با فویل آلومینیومی | روش‌ های تقویت آنتن تلویزیون

خرید فویل و ظرف آلومینیومی یکبار مصرف

اگر به دنبال بسته‌بندی استاندارد برای غذای بیرون‌بر یا هواپیمایی هستید، خرید ظرف یکبار مصرف آلومینیومی با درب و فویل آلومینیومی بهترین انتخاب برای حفظ طعم، دما و کیفیت غذاست.


سوالات متداول آنتن تلویزیون با فویل آلومینیومی

آیا تقویت آنتن تلویزیون با فویل امکان‌پذیر است؟

این کار ضمن افزایش سیگنال‌‌های دریافتی بعضی کانال‌ها، ممکن است در دریافت سیگنال کانال‌های دیگر تداخل ایجاد کند. بنابراین امروزه با روی کار آمدن آنتن‌های دیجیتالی، دیگر تقویت آنتن تلویزیون با فویل آلومینیومی چندان روش کاربردی نیست و کمکی نیز به افزایش کیفیت تصاویر نخواهد کرد.

بهترین تقویت کننده آنتن تلویزیون چیست؟

به کمک روش‌هایی که در این مطلب شرح دادیم می‌توانید آنتن تلویزیون خود را تقویت کنید و کیفیت تصاویر را تا حد چشمگیری افزایش دهید.

چرا با کاهش طول کابل آنتن کیفیت تصاویر دریافتی افزایش خواهد یافت؟

در بسیاری از موارد بلند بودن طول کابل آنتن عامل اصلی و اساسی ضعیف بودن سیگنال‌ها است؛ چرا که در این صورت قدرت سیگنال‌ها تا زمان رسیدن به تلویزیون تا حد زیادی کاهش می‌یابد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

به بالا بروید